• Vi hjälper dig att förverkliga idéer

Du är kanske en av de hundratusentals människor som dagligen möter oss genom någon av våra skyltlösningar. På en flygplats, en tågstation, i tunnelbanan eller en busshållplats nära dig. Nu vill vi ge dig en chans att lära känna oss.

En av Nordens ledande leverantörer

Som en av Nordens ledande leverantörer erbjuder vi möjligheter för både stora och små kunder. Oavsett om behovet är stort eller litet, komplicerat eller standardbetonat, är kunder som t ex Storstockholms lokaltrafik, Swedavia, Clear Channel, Strukton Rail självfallet noggranna när de väljer leverantör för sina skylt- och exponeringsbehov. Med nyskapande design i egen ateljé, brett materialtekniskt kunnande och tillverkning i egen verkstad kan vi erbjuda det som krävs, och lite till.

Familjeföretag i tredje generationen

Femtio års samlad branscherfarenhet, fullt utrustad designstudio och toppmodern maskinpark tillsammans med en stark passion för det vi jobbar med gör att vi känner oss trygga med att kunna erbjuda lösningar som passar bäst för dig. Nyskapande och kloka idéer står alltid i fokus hos oss.

Hållbarhet är en ledstjärna

Vi förenar lönsamhet med en hållbar påverkan på miljön och som en ledande aktör i vår bransch följer vi lagar och föreskrifter, agerar ansvarsfullt och håller en hög etisk standard var vi än gör affärer. Det återspeglas bl a i det miljömässiga ansvar vi tar i vår verksamhet där vår hållbarhetsplan säkerställer att vi på kort och lång sikt bidrar till en positiv klimatförändring genom att öka energieffektiviteten och minska våra egna utsläpp.

Välkommen att utmana oss med dina obearbetade idéer och visioner!

Daniel Lagerholm