Digitala skyltar stärker ditt varumärke

I vår ateljé designar vi skylten för att passa din inriktning och profil. Byt ut din traditionella skylt eller anslagstavla mot en digital skylt (Digital Signage) för att snabbare och enklare förse dina kunder med din senaste information.

Våra digitala skyltar klarar tuffa miljöer

Vi skräddarsyr din digitala skylt (Digital Signage). Samtliga våra skyltlösningar är extremt tåliga för att klara tuffa miljöer inom- och utomhus. Den digitala skylten anpassas enkelt i både storlek, form, färg och yta.

Digitala kiosker underlättar för dina kunder

Digitala kiosker (informationskiosker) gör att dina kunder och besökare slipper köer och väntetider. De kan på egen hand göra sina ärenden eller söka information. Bara din fantasi sätter gränser för hur informationskiosken kan användas.

Digitala kiosker med många funktioner

Informationskiosken kan förses med pekskärm eller tangentbord och annan utrustning. Uppkoppling sker via fast eller trådlös kommunikation. Själva datorlösningarna inne i kioskerna levereras sedan många år av en av våra underleverantörer.

Stortavlor för SL

Vi har två profiler för stortavlor. För Storstockholms lokaltrafik har vi tagit fram en anpassad lösning med snäppram som gör att man kan dölja affischeringskanten. Profilen anpassas enkelt i både storlek, färg och yta.

Stortavlor för enkel anpassning

I samarbete med Clear Channel har vi tagit fram en stortavla med ställning eller stolpar för utomhusmontage som enkelt kan anpassas i både storlek, färg och yta, precis som med alla våra produkter.